kislexikon

Mi alapján választok kezdő kitet?

2021.12.08 11:57
A Hobbi Sörfőző csapata
A Hobbi Sörfőző csapata

MELYIK KITET VÁLASSZAM?

 

Segítünk eligazodni, akár saját használatra, akár ajándékba veszi első sörfőző kitjét.

 

Rövid leírást adunk, ami kiemeli egy-egy felszerelés főbb jellemzőit és használati körét.

 

Ha tovább kérdése van, hívjon minket a 06309699425-ös számon!

ELŐSZÖR IS, A SÖRFŐZÉS 7 EGYSZERŰ LÉPÉSE.

MINDEN KITET ÚGY TERVEZTÜNK, HOGY AZ ALÁBBI MUKAFOLYAMATOK ELVÉGEZHETŐK VELÜK!

AZTÁN NÉHÁNY FONTOS INFORMÁCIÓ A SÖRFŐZÉSHEZ:

  • Hőmérő és mérleg mindig kell a sörfőzéshez, de ezeket a csomagok nem tartalmazzák.
  • Hőmérő külön kapható a webáruházunkban, de bármely konyhai maghőmérő és konyhai mérleg megteszi!
  • A kitek a használati útmutatót tartalmazzák. Amiben alapanyag is van, abban a recept főzési útmutatója is benne van.
  • Az alapanyagok hosszan eltarthatók vásárlás után (vacuum csomagolásban vannak).
  • A főzéshez telefonos segítséget tudunk nyújtani!

ÉS AKKOR AZ EGYES KITEK:

LET'S BREW KIT (4 literes)

  • kisméretű kezdő csomag azoknak, akik ismerkedni szeretnének a sörfőzéssel, de még nem tudják biztosan, hogy mélyebben beleásnák magukat ebbe a hobbiba. Ha tetszik, 25 literesre bővíthető.

BREWBOX (8 literes)

  • A mérete miatt még gyors és egyszerű sörfőzést biztosító csomag, nem csak azoknak, akik kicsiben szeretnék elkezdeni, hanem azoknak is, akik előbb többféle sörfajta megfőzésében szeretnének magukat kipróbálni. Az utántöltő csomagok olcsón elérhetők, és egy rekesz sör kijön belőlük.

SMALL COMPLETE (16 literes)

  • Ezt a lager (cseh/német) sörök szerelmeseinek állítottuk össze. A lager sörök főzése alapvetően több tapasztalatot igényel, de ez a csomag egy egyszerűen megfőzhető lager sörfajta alapanyagait tartalmazza. Van a csomagban egy 21 literes edény is, arra az esetre, ha azzal nem rendelkezünk. Utántölteni is lehet - minden KOMPAKT utántöltő csomag jó ebbe is!

KOMPAKT KIT (16 literes)

  • Ez már egy mini sörfőzde és azoknak a kezdőknek ajánljuk, akik helytakarékos kitet keresnek, nagyobb (2 rekesz mennyiségű) sör megőzéséhez és nincs főzőedényük. 16 litert azért jó főzni, mert az már nem kevés sör (így nem fogy el olyan gyorsan), de még mindig lehetőséget ad sok kísérletezésre, sokféle sör kipróbálására (nagy mennyiséget - 30 litert - abból érdemes főzni, amit igazán megkedveltünk), és az elrontott sör sem fáj annyira (ha egy sör nem jön be nekünk, akkor mégsem 30 litert főztünk le hiába). A kit tartalmazza a legfontosabb spéci eszközöket. De nincs benne alapanyag, ahogy az előzőkben.

IDEAL KIT (25 literes)

  • Ez a kit nem tartalmaz mindent, csak a legfontosabb eszközöket. De ha rendelkezünk egy 35 literes, vagy annál nagyobb lábassal, akkor ennyi eszköz elég, hogy főzzünk, mérjünk, erjesszünk, palackozzunk. Kezdetnek nincs többre szükség.

GRANDE EXTRA KIT (30 lteres)

 

 

  • Ez a KOMPAKT KIT 30 literes változata, nagy méretű, rozsdamentes acél főzőedénnyel, és minden spéci eszközzel. Ez azoknak a kezdő kitje, akik biztosak abban, hogy ez a nekik való hobbi. Gyakorlatilag bármelyik nálunk kapható receptcsomagot le tudják ebben főzni, és a neten lévő gyakori, 5-7 gallonos recepteket is leszedhetjük, mert mind beleférnek. Ezzel nagyobb társaságok is főzhetnek közösen. Nincs benne receptcsomag, azt külön lehet válogatni hozzá.

MEDIUM BASIC KIT (20 literes)

 

  • Nagyban kezdő kezdőknek! Ennek a kitnek a lényege, hogy ne cécózzunk. Legyen benne minden, alapanyag, eszközök, a lehető leggazdagabban: Még az elkészült sör tárolására alkalmas hordókat is mellékeljük és egy tanfolyam videó is jár a dologhoz. Egyedül a főzőedény nincs benne, mert a leendő boldog tulajdonos rendelekezik egy legalább 40 literes edénnyel.

 

MEDIUM COMPLETE KIT (20 literes)

  • Ez a MEDIUM BASIC nagytestvére: ott van benne minden, ami az előzőben, PLUSZ a főzőedény is. Jelenleg egy fedővel ellátott, vékonyfalú, rozsdamentes acéledényt adunk mellé, ami kinézetben egy picit elüt a képen láthatótól (ellátási láncok...).

LARGE BASIC KIT (30 literes)

  • Ne cécózzunk, legyen minden benne a kitben, és akár 30 liter sört is tud a kezdő főzni! Azoknak, akik főznének, minden eszközt és alapanyagot egyben szeretnének megkapni, de edényt máshol akarnak beszerezni. Ehhez s jár oktató videó így nincs rizikó: együtt tanulunk meg sört főzni!

LARGE COMPLETE KIT (30 literes)

  • Ez pedig itt a teljes csomag! 30 literes főzésekre is jó főzőedénnyel, minden eszközzel, hordóval és alapanyaggal ellátott kit. És az oktató videó itt is része a felszerelésnek. 75 perc sörfőző tanfolyammal indul a sörfőző kaland!

  

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.