SÖRFŐZŐ TANFOLYAM + SÖRFŐZŐ KIT - 2021. április 2., péntek 16-22h


SÖRFŐZŐ TANFOLYAM + SÖRFŐZŐ KIT - 2021. április 2., péntek 16-22h

Különleges ajándék kezdő sörfőzőknek! Együtt most olcsóbban!

 

6 ÓRÁS SÖRFŐZŐ TANFOLYAM + KEZDŐ SÖRFŐZŐ KIT EGYBEN

 

A tanfolyamunkra most nem csak eljöhetnek a sörfőzés iránt érdeklődők, hanem onnan egy Let's Brew Kittel is távozhatnak. Ezzel a kittel gyakorolhatják otthon a sörfőzést, és megfpzhetik majd első American Pale Ale sörüket is!

 

 

A szokásos év eleji tanfolyamainkat most tavaszra hirdetjük meg. A tanfolyamokat a korlátozások feloldása után mindenképpen megtartjuk. Bővebben lent írunk erről.

 

SÖRFŐZŐ TANFOLYAM LEÍRÁS:

 

Az a célunk, hogy tanfolyam végén mindent megtudj, ami ahhoz kell, hogy megfőzd az első kézműves sörödet! A képzést az ilyen tanfolyamokat 2018. óta tartó oktatónk vezeti, interaktiv módon, maximum 12 fős csoportban!

Ezen a tanfolyamon közösen csináljuk végig a teljes sörfőzést a cefrézéstől a beoltásig, és ezelatt 2 FAJTA SÖR megfőzését sajátítjuk el. Egyet lábasban, egyet pedig főzőautomatában. A képzés kis létszámú, 12 fős csoportban, személyes, közvetlen hagvételben valósul meg.

A 2021. április 2-án, pénteken, délután 16:30-tól este 22:00 óráig tartó tanfolyamot Budpesten, a Corvin negyed végén, a Szigony utca 16/a alatt tartjuk.


A jelentkezés és a regisztráció a megrendeléssel automatikusan megtörténik. Ezután információs levelet küldünk ki a továbbiakról.

A tanfolyamra a HELYFOGLALÁS, a csomag megrendelése után a tanfolyam összegének átutalásával válik befejezetté. Erről levelet küdünk önnek!

 

További kérdés esetén szívesen állunk a rendelkezésetekre telefonon is (06706211949).

 

 

COVID INFORMÁCIÓ A TANFOLYAMMAL KAPCSOLATBAN:

 

Évek óta minden decemberben meghirdetjük a következő év eleji tanfolyamokat, hogy karácsonyra a sörfőzés élményét ajándékozhassa szeretteinek. A járvány miatt most január és február helyett márciusra tettük az első időpontokat. A tanfolyamokat mindenképpen megtartjuk! Amennyiben késik a nyitás, abban az esetben is, csak későbbi időpontban.

  • A sörfőző tanfolyamot márciusra hirdettük meg, és mindenképpen meg fogjuk tartani!
  • Előfordulhat, hogy a megadott időpontban még korlátozzák a rendezvényeket, ebben az esetben új időpontra tesszük át a tanfolyamot.
  • A változásról önt, a tanfolyamot megrendelő személyt értesítjük e-mailben. Ha szükséges, telefonon is.
  • A tanfolyamokat péntek este szoktuk tartani, így a törölt tanfolyam esetén két másik, "pót" pénteki időpontot hirdetünk meg a résztvevőknek.
  • Ha ezek egyike sem megfelelő, további "pót" tanfolyamok meghirdetésére nem kerül sor.
  • Mindazonáltal a törölt tanfolyam résztvevői választhatnak az év végéig, havi rendszerességgel megtartott tanfolyamaink egyikéből is, és oda is átjelentkezhetnek.
  • Más szóval több opciót is fel fogunk tudni ajánlani, hogy egy esetlegesen törölt tanfolyamot pótolni tudjon ön, vagy az a személy, akinek ön a tanfolyamot ajándékba vett
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés